Reč Predsednika  
Finansijski izveštaji  
Kontakt

„IMEL GROUP” d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 2a
11070 Novi Beograd
T: +381 11 201 89 00
T: +381 11 201 89 02
F: +381 11 311 28 21
Besplatan Skype poziv
 

Tradicija

Tradicija
 
English Language
O namaDelatnostProjektiVestiTradicijaKontakt
O nama

"IMEL GROUP" d.o.o. je mešovita firma osnovana 1981. godine po principima deoničarskog društva. Firma "IMEL GROUP" bavi se inženjeringom, konsaltingom, razvojem, projektovanjem, opremanjem objekata, kao i trgovinom u zemlji i inostranstvu.  

Novi Beograd
U svom dugogodišnjem radu u zemlji, "IMEL GROUP" se uglavnom uključivao u programe izgradnje Novog Beograda, čiji je cilj zadovoljavanje potreba građana po pitanju stanovanja, poboljšavanja snabdevanja i obezbeđivanje radnog prostora.

Inostranstvo
U Proteklih preko dve decenije postojanja Imelovi stručnjaci često su bili angažovani u inostranstvu, gradeći u Švedskoj, Turkmenistanu, Kazahstanu, Rusiji. Iza njih su ostale fabrike, poslovne zgrade, robne kuće, hoteli, uslužni, kao i rezidencijalni objekti.

Development
"IMEL GROUP" je u svojstvu developera takođe finansirao permanentni rad na istraživanju i razvijanju pojedinih lokacija, od kojih ćemo napomenuti samo neke: blok 30, blok 23, blok 1 i posebno zanimljivu lokaciju Dobrovićevi vrtovi (padina Bežanijske kose), na kojoj je planirano rezidencijalno naselje najvišeg standarda.

Pokroviteljstva
IMEL GROUP kompanija učesnik je i pokrovitelj brojnih kulturnih, naučnih i sportskih manifestacija i organizacija, kao i inicijator mnogih humanitarnih akcija. Smatramo da je svaka kompanija koja kreira i gradi budućnost svojim inovativnim tehnologijama i rešenjima u isto vreme dužna da doprinosi opštem dobru društva čiji je sastavni deo.
Nauka i kultura
Arena – čarobno klizalište
Sport
KK „Radnički“
KK „Vizura“
Karate Klub „Junior“ – Nemanja Šakić
AK „Maratonac“ – 22. međunarodni polumaraton „IMEL GROUP – UŠĆE 2008“
Humanitarne Akcije
Deca u Zvečanskoj
Izbeglički kamp „Smederevo“

   
   
© Imel Group & XemiComputers