Finansijski izveštaji  
Kontakt

„IMEL GROUP” d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 2a
11070 Novi Beograd
T: +381 11 201 89 00
T: +381 11 201 89 02
F: +381 11 311 28 21
Besplatan Skype poziv
 

Tradicija

Tradicija
 
English Language
O namaDelatnostProjektiVestiTradicijaKontakt
O nama - Reč Predsednika

Predsednik Kompanije"IMEL GROUP d.o.o." je mešovita firma proistekla 1991. godine transformacijom poslovne zajednice "IMEL" osnovane 1981. godine, a koja je udruživala više od 40 proizvodaca industrijskih montažnih elemenata i objekata montažne gradnje - Zajednica montažera i instalatera Jugoslavije. Od tada, naša Kompanija se uspešno bavi konsaltingom, projektovanjem, opremanjem objekata, inženjeringom, razvojem i trgovinom u zemlji i inostranstvu.

"IMEL GROUP d.o.o." planira, organizuje, rukovodi i obavlja poslove iz svoje delatnosti: visokogradnja, niskogradnja, instalacije u gradevinarstvu, završni i zanatski radovi u gradevinarstvu, uredenje gradevinskog zemljišta, urbanisticko i prostorno planiranje, projektovanje, studije i istraživanja, ekonomske i tehnološke usluge, sajmovi i izložbe, inženjering i izvodenje investicionih radova u zemlji i inostranstvu, trgovina na veliko, zastupanje, informatika, finansijski inženjering i drugi poslovi i usluge. U cilju obezbedenja i provere kvaliteta radova i usluga saradujemo sa Arhitektonskim fakultetom, Gradevinskim fakultetom, Institutom za arhitekturu i urbanizam Srbije, Institutom za materijale i konstrukcije gradevinskog fakulteta, Institutom za ispitivanje materijala Srbije, Institutom za puteve kao i drugim relevantnim institucijama, kako u zemlji, tako i u inostranstvu.

U svom dugogodišnjem radu u zemlji, "IMEL GROUP" d.o.o. se uglavnom ukljucivao u programe izgradnje Novog Beograda, ciji je cilj kvalitetan odgovor na potrebe gradana po pitanju stanovanja (kolektivna nadogradnja - Blok 30 i novi, uglavnom poslovni i stambeni objekti blok 21, uz izdvajanje objekta 15-4 kao najekskluzivnijeg objekta za stanovanje u ovom delu grada), poboljšanje snabdevanja (Robna kuca Ellesse i Grcko-kiparska pijaca u bloku 24, novi objekat "McDonald’s Yugoslavia" u bloku 21, T.C. KIKA, T.C. Merkur na Bežanijskoj Kosi i drugi) i povecanje ponude radnog prostora (niz poslovnih objekata - Centrala “Societe General Banka Srbija”, “Hypo Plaza”, poslovni objekat “Direct Media” i poslovni objekat “MPC” u Bloku 21 , kao i niz manjih objekata u bloku 24 i zanatskih centara u bloku 45, bloku 70, Tošin bunar, “Perper” i drugi). Svaki centar u okviru ovog programa projektovan je i realizovan prema uslovima lokacije i potrebama stanovnika tog dela grada. Tržni centri su realizovani na cetiri lokacije, površine od 400 m2 do 10.000 m2, od lakih montažnih elemenata, a realizacija istih trajala je od 4 do 9 meseci, sa kompletnim uredenjem lokacije.

Na dugom spisku realizacija izdvaja se stambeno naselje Bežanijska kosa poduhvat koji je "IMEL GROUP" d.o.o. realizovao od planske dokumentacije, projekta i pracenja njegove realizacije do završetka radova.

Kao jedno od najatraktivnijih podrucja u Beogradu, Bežanijska kosa je ostala u središtu pažnje. U bloku 51 "IMEL GROUP" d.o.o. je pripremio lokaciju i zapoceo gradnju proizvodnih pogona male privrede. Više desetina objekata pušteno je u rad, a pripremljeni su prostori za nove korisnike. U istom bloku "IMEL GROUP" d.o.o. je izgradio tržno-poslovni centar na površini od oko 35.000 m2, koji omogucuje celom Beogradu kvalitetnije i racionalnije snabdevanje. Salon nameštaja KIKA, koji je izgraden i otvoren u novembru 2009., takode je našao svoje mesto u okviru pomenute IMEL-ove zone.

"IMEL GROUP" d.o.o. je u svojstvu developera finansirao i permanentni rad na istraživanju pojedinih prostora, od kojih cemo napomenuti samo neke: blok 30, blok 23, blok 1 i posebno zanimljivu lokaciju "Dobrovicevi vrtovi" (padina Bežanijske kose), na kojoj je planirano rezidencijalno naselje najvišeg standarda.

"IMEL GROUP" d.o.o je takodje izgradio i stambeno naselje "Lodge Gardens" u Ulici Partizanske Avijacije, direktno naspram Hrama Sv. Vasilija Ostroškog, u okviru koga se nalaze cetiri reprezentativna stambeno-poslovna objekta visokog standarda i opremljenosti. U nastavku ovih zgrada, odnosno lokacije, završna je izgradnja ekskluzivnih dvojnih kuca.

Prateci svetske trendove, deo naše kompanije bavi se izgradnjom i opremanjem objekata i pratecih objekata potrebnih rastucem IT tržištu u Srbiji. Od više uspešnih projekata izdvojili bismo prvi namenski sagraden objekat koji ispunjava TIA942 standarde za Data Recovery Centre, a svojom površinom od preko 500 m2 pruža kvalitetnu uslugu velikom broju korisnika, kao i telekomunikacioni stub koji svojom visinom doseže do kote ±131m, što je posle Genex kule najviša tacka na Novom Beogradu i na taj nacin omogucava WI FI pokrivenost za preko 40% teritorije Beograda.

Svi zajedno kao grupa, pored projektovanja i izvodenja objekata i celih kompleksa za poznate investitore, bavimo se izgradnjom za tržište, u cemu ostvarujemo znacajne rezultate koje želimo poboljšati kroz viši kvalitet i krace rokove realizacije, što obezbeduje sasvim korektne cene usluga i proizvoda.

STALNO SMO NA PROVERI DOMAĆEG I INOSTRANOG TRŽIŠTA, A I SAMI PROVERAVAMO - PROVERITE I VI.

Slobodan Urošević,
Predsednik kompanije

   
   
© Imel Group & XemiComputers