Povratak na projekte

Kontakt

„IMEL GROUP” d.o.o.
Bulevar Zorana Đinđića 2a
11070 Novi Beograd
T: +381 11 201 89 00
T: +381 11 201 89 02
F: +381 11 311 28 21
Besplatan Skype poziv
 
English Language

O namaDelatnostProjektiVestiTradicijaKontakt

Imel Group - upravna zgrada - Blok 21 - GP 18-4b
Imel Group - upravna zgrada - Blok 21 - GP 18-4b
Bul. Zorana Đinđića 2a, 11070 Novi Beograd


Ekskluzivna poslovna zgrada na uglu ulica Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića.

Imel Group predstavlja svoju ekskluzivnu poslovnu zgradu na uglu ulica Milentija Popovića i Bulevara Zorana Đinđića. Po svojoj lokaciji i tehnološkoj opremljenosti, ova "pametna" zgrada zadovoljava najviše standarde zahtevnih domaćih, ali i stranih kompanija. Objekat je izveden sa najvišim nivoom zavšne obrade po pitanju eksterijera, enterijera i tehničkih mogućnosti.
Poslovni prostor je projektovan i izveden na bazi "open space" organizacije prostora. Izvedene instalacije su u potpunosti modularne kako bi se u svakom trenutku moglo izaći u susret svim zahtevima i potrebama krajnjih korisnika po pitanju kancelarija, kabineta i pratećih prostorija. Kao što se i očekuje od objekta najvišeg tehnološkog nivoa, projektovana je "pametna" zgrada, koja omogućava maksimalnu racionalizaciju troškova uz najviši konfor. Koristeći najmodernije sisteme upravljanja i kontrole u zgradi moguće je u svakom trenutku imati uvid u funkcionalnost i kompletnu potrošnju. Nivo zaštite i sigurnosti ostvaren je digitalnom tehnologijom uz mogućnost ostvarivanja nezavisnih zona unutar objekta, čime je postignuto da svaki zakupac ima nezavisni sistem i kontrolu svog dela prostora. Svi ulazi zaštićeni su alarminim sistemima i sistemima video nadzora uz kartično-kodni pristup u cilju ostvarivanja brze i sigurne komunikacije.
Objekat poseduje i sopstveni UPS i agregat velikog kapaciteta i autonomije što svakako omogućava nesmetan i kontinuirani rad i najzahtevnijih delatnosti. U sklopu celokupne ponude Imel Group pruža mogućnost i ICT usluga (internet, internet servis i telekomunikacije), koristeći najmoderniju tehnologiju i za tu namenu specijalno pripremljenu server sobu napojenu redudantnom vezom optike, pod stalnim klimatizovaim uslovima uz dvostruku redudantnost klimatizacije - u svemu prema Evropskim standardima za Data Centre poslovnih banaka.

Galerija
3D projekat
Projekat
     

^ Vrh strane

   
   
© Imel Group & XemiComputers
   
Pozicija objekta na mapi